درایر (خشک کن) هوکام

خشک کردن یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می-گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می‌کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می‌رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). امروزه در صنعت از خشک کن‌هایی استفاده می‌شود که قسمت اصلی این خشک کن‌ها را انرژی حرارتی تشکیل داده که کنترل آن بسیار سخت و عمل خشک کردن تحت چارچوب خاصی انجام می‌باشد که این امر موجب مصرف و هدر رفت انرژی زیادی می‌شود لذا مهندسان شرکت هوکام خشک کن جدیدی (درایر) را طراحی کردند که عامل تبخیر آب بر اساس فشار می‌باشد.

عملکرد درایر (خشک کن) هوکام
نحوه عملکرد این این دستگاه به این نحو است که فرآیند تبخیر مواد غذایی از طریق کاهش فشار صورت می‌پذیرد بطوریکه تبخیر در دمای 7 تا 15درجه¬ی سانتیگراد انجام می‌پذیرد. این دستگاه شامل مخازن مجزا می‌باشد که دارای درب‌های ورودی و خروجی مجزا می‌باشند. مواد غذایی به کمک نوار نقاله از طریق درب‌های ورودی به داخل مخزن انتقال داده شده و پس از تکمیل ظرفیت هر کدام از مخازن، درب ورودی مخزن بسته شده و عمل خشک شدن توسط خلا انجام می‌شود. در حین خلا شدن محفظه یکی از مخزن‌ها، مخزن دیگر در حال پر شدن می‌باشد که این امر موجب می‌شود تا در خط تولید وقفه‌ای ایجاد نشود.
بر حسب سفارش مشتری، تعداد مخازن و ابعاد مخزن‌ها بسته به میزان تولید محاسبه و ساخته می‌شود .

مزایای درایر (خشک کن) هوکام
مزایای این دستگاه را می‌توان به صورت موردی زیر اشاره کرد:
1-کاهش مصرف انرژی
2-کاهش آلایندگی محیط زیست
3- سرعت بالای خشک کردن
4-افزایش کیفیت محصول خروجی
5-استهلاک کم
6- کاهش هزینه ساخت
7-کاهش هزینه‌ی تعمیرات
8- هزینه‌ی پایین راه اندازی